سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چربی گیر بتنی

نظر

چربی گیر بتنی و مزایای آن

چربی گیر، برای اولین بار به جهت جدا سازی نفت وارد شده به دریا توسط کشتی های نفت کش به کار گرفته شد. چربی گیر، می تواند با سیستمی که دارد، روغن و آب را از یک دیگر جدا کند. هر چربی گیر توانایی جداسازی نوع خاصی از روغن را دارند و تمامی روغن ها توسط یک مدل سیستم چربی گیر جدا نمی شوند. روغن ها با منشا گیاهی، حیوانی و صنعتی، از نظر سایز و نوع متفاوت هستند. برای مثال،‌ روغن امولسیونی، ‌روغن آزاد شناور و روغن حل شده ممکن است در آب موجود باشند که هر کدام با چربی گیر دارای روشی خاص قابل جداسازی است. چربی گیر ها همچنین در کنار جداسازی روغن، می توانند جامدات معلق در فاضلاب را نیز جدا کنند.

از انواع چربی گیر های رایج می توان چربی گیر API، چربی گیر CPI، چربی گیر هیدرو سایکلون و … نام برد.

اساس کار چربی گیر ها،‌ جاذبه زمین، دانسیته روغن، ویسکوزیته و دمای آب،‌ سایز ذرات روغن، میزان کیفیت آب مورد نظر، جریان ورودی فاضلاب به چربی گیر و …. وابسته است. چربی گیر ها همچنین از مواد مختلفی از جمله، فایبرگلاس، پلی اتیلن، بتن و …. ساخته می شوند. در ادامه با چربی گیر بتنی بیشتر آشنا خواهید شد.

بتن

بتن ماده کامپوزیتی است که از سنگ دانه هایدرشت و محکم با خمیر سیمان ( ترکیب سیمان و آب)  تشکیل شده است. بتن با گذشت زمان سخت می شود. در گذشته از سیمان های دارای پایه آهکی استفاده می شد اما گاهی اوقات از سیمان های هیدرولیک دیگر مانند سیمان آلومینیوم کلسیم یا سیمان پرتلند برای تشکیل بتن استفاده می شود. بتن، ‌بسیار مقاوم و با دوام است اما مقاومت بسیار زیادی در مقابل خوردگی، تنش، ‌فشار، ضربه و …. ندارد که می توان از این ها به عنوان معایب بتن یاد کرد. برای کاهش تنش و شکستگی بتن از بتن آرمه یا میله های تقویت کننده فولاد، الیاف فولادی، الیاف کربن، الیاف شیشه یا الیاف پلاستیکی در ساختار شی بتنی استفاده می شود.

 

چربی گیر بتنی

چربی گیر بتنی،‌ سیستم چربی گیری است که به صورت مشخص از جنس بتن ساخته شده است. این چربی گیر که در یک سیستم تصفیه فاضلاب ادغام می شود، به بهبود فرآیند تصفیه و تکامل آن کمک می کند. اساس کار سیستم، جاذبه زمین و دانسیته روغن است. چربی گیر بتنی، در سایز ها و اندازه های مختلف ساخته می شود که این اندازه بنا به میزان تولید فاضلاب بستگی دارد. این سیستم را می توان به دستگاه هشدار ضخامت روغن مجهز شود تا زمانی که ضخامت روغن بالا تر از حد خاصی رفت، این هشدار اعلان شود.چربی گیر بتنی عموما از ظرفیت 3 لیتر تا 120 لیتر در ثانیه در دسترس هستند که این موضوع نیز بر اساس میزان تولیدات فاضلاب تعیین می شود. روکش بتونی چربی گیر پیش از ساخت حتما ضد آب شده است تا مشکلات ناشی از برخورد فاضلاب و بتن به وجود نیاید. چربی گیر بتنی، از اولین چربی گیر های مورد استفاده بوده است.

"<yoastmark

 

مکانیسم عملکرد چربی گیر بتنی

مکانیسم کلی عملکرد چربی گیر ها،‌ بدین صورت است که، آب و روغن که قطعا حاوی میزانی رسوبات معلق نیز هستند وارد مخزن اولیه می شوند، در این مخزن کمی سرد می شوند و در عین حال محلول به آرامش می رسد. در پی این موضوع، نیروی جاذبه، رسوبات را ته نشین می کند و اختلاف دانسیته آب و روغن باعث می شود تا روغن و آب از یکدیگر جدا شوند. در واقع درون مخزن 3 فاز مختلف داریم. استفاده از یک پارو برای جمع کردن روغن روی فاضلاب استفاده کرد، سپس فاضلاب جدا شده توسط یک لوله به مخزن دیگر و یا لوله های انتقال فاضلاب وارد می شود. روغن و لجن بازمانده می توانند وارد مخزن دیگر و در نهایت تخلیه شوند. اگر مخزن بیش از 50 درصد ظرفیت خالی نداشت، عملکرد سیستم مختل می شود. حال ممکن است که روش اصلی چربی گیر های بتنی با یک دیگر متفاوت باشد که تحت این شرایط، باید انتخاب صحیحی انجام دهید.

 

کاربرد چربی گیر بتنی

1- در مصارف صنعتی همچون، کارواش، رستوران، تعمیرگاه ماشین، کشتارگاه و … کاربرد دارد.

2-  استفاده شهری آن از جمله استفاده برای آشپزخانه منازل است.

3- از جمله مصارف تجاری آن می توان به مجتمع های تجاری اشاره کرد.

 

مزایای چربی گیر بتنی

1- چربی گیر بتنی به صورت پیش ساخته موجود است.

2- امکان سفارش سایز های مختلف چربی گیر بتنی وجود دارد.

3- قاب و پوشش مناسبی برای چربی گیر بتنی تعبیه شده است.

4- چربی گیر بتنی، قابلیت نصب سریع و آسان دارد.

5- قابیلیت نفوذ مواد دیگر در چربی گیر بتنی بسیار کم است.

6- تعمیر و بازرسی آن بسیار آسان است.

7- چربی گیر بتنی، به اشکال مختلف موجود است.

"<yoastmark

 

محدودیت های چربی گیر بتنی

چربی گیر بتنی، از گزینه های مناسب برای تصفیه فاضلاب بتنی است اما مشکل اساسی که این چربی گیر دارد، مقاومت بدنه آن است. بدنه بتنی چربی گیر بتنی،‌ در مقابل فشار زیاد،‌ تنش و خوردگی، مقاومت بالایی ندارد و همین مورد کاربر آن را در مصارف مختلف محدود می کند. هر چند امروزه برای مقاومت در برابر خوردگی، روکشی بر روی سطح بتن استفاده می شود که این خوردگی را کاهش می دهد

قیمت چربی گیر بتنی

قیمت چربی گیر بتنی به عوامل مختلفی بستگی دارد. اولین عامل موثر در قیمت چربی گیر بتنی، حجم و ظرفیت مخزن آن و همچنین سرعت تولید پساب ورودی به آن است. هر چقدر حجم و سرعت ورودی پساب بالا باشد،‌ چربی گیر بتنی قیمت بالاتری دارد.

از عوامل دیگر موثر بر قیمت چربی گیر، روش چربی گیری مورد استفاده در سیستم است.

این چربی گیر ، می تواند به همراه تجهیزات اضافه به فروش برود و این تجهیزات هر کدام قیمت چربی گیر را افزایش می دهد.

برای انخاب چربی گیر مناسب و صحیح، با کارشناسان شرکت تصفیه فاضلاب اوژن تماس حاصل فرمایید. شرکت تصفیه فاضلاب اوژن با سال ها ارائه خدمات فروش انواع چربی گیر ها و تجهیزات تصفیه فاضلاب، در ارائه بهترین تجهیزات پیشگام است.